Cursussen Incendium BHV

Incendium biedt u tal van op maat geschreven cursussen

Onze instructeurs

Al onze opleidingen worden gegeven door instructeurs die nog dagelijks met beide voeten in de praktijk staan en zijn dus allen specialisten op hun vakgebied

Dit zijn de mensen die u in de praktijk op uw bedrijf tegenkomt. Zij weten precies wat de professionele hulpverlening verwacht van een BHV’er. Ook zijn zij in staat om de theorie met relevante praktijkvoorbeelden te verduidelijken. Kortom, leerzame dagen met een kijkje in de keuken van de professionele hulpverlening in Nederland.

De cursussen van Incendium worden gegeven op een didactisch verantwoorde manier. Er wordt niet continue in een docerende vorm informatie uit een boek overgebracht. Bij onze werkvorm worden de leerdoelen gehaald door aan de hand van bepaalde gespreks- en opdrachtvormen een degelijk onderbouwde en boeiende les te draaien. Een les waarin de praktijk geëvenaard wordt. Het geheel wordt ondersteund door moderne presentatietechnieken zoals instructiefilms en PowerPointpresentaties met behulp van beamer en notebook.

Scroll naar boven